TECHNIEK

De visie van jeugd voetbal binnen de Jan Menting Voetbalacademie, is dat kinderen eerst zoveel mogelijk technische vaardigheden aangeleerd krijgen.In goede vormen van oefenstof aangeboden, kunnen kinderen heel veel technische vaardigheden leren. Dit kunnen ze later gebruiken in wedstrijden, in combinatie met andere medespelers. De kinderen zullen eerst “baas” over de bal moeten worden, voordat ze samen kunnen “spelen”. Het belangrijkste is dus dat het succes van een trainer niet in de winst van de wedstrijd zit, maar in het beter leren voetballen van het kind. En daar is TECHNIEK een van de belangrijkste onderdelen in.

Coaches die de kinderen dit aan kunnen leren zodat het kind ziet dat het beter wordt “verliezen nooit” , onafhankelijk van het wedstrijd resultaat.

 

INZICHT

Tijdens het spel voetbal kom je vaak voor een keuze te staan. De Jan Menting Voetbalacademie leert de kinderen snel de juiste keuze te maken.

 

COÖRDINATIE

Tijdens de techniektrainingen zal er veel aandacht geschonken worden aan de vele oefeningen waardoor de leerlingen van de Jan Menting Voetbalacademie beter zullen worden in hun coördinatie (snel voetenwerk). Dit zal zeker ten goede komen aan hun spel.

 

MENTALE VAARDIGHEDEN

Mentale vaardigheden zoals omgaan met winst en verlies en het omgaan met elkaar zijn tegenwoordig van erg groot belang. Hier zal tijdens de  trainingen veel aandacht aan  geschonken worden.

 

Jan Menting

St Josephweg 15
6871 HH Renkum

T: 0317-313441
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bank: Rabobank
IBAN: Nl19 RABO 0369035534
T.n.v. Jan Menting